Mesaj către cei care pot să audă!

Un nou unghi din care poți să te uiți

Mă uit la un site cu 25 sau 35 de milioane de membri și la reușitele lor.
Este admirabil.
Toate sloganurile și posterele cu femei cu mâna ridicată în protest, cu “let’s do it” orice o fi, sunt de admirat.
Doar că, nu au suflu!
Nu au substanță.
Pe ce se bazează toate acestea este ireal.
IREAL!

 

În loc să spui că ai stopat guvernul Braziliei să mai defrișeze pădurea, TU, chiar TU încetează să mai cumperi lemn, de orice fel!
Imaginează-ți 3 miliarde (din lumea “civilizată”) că nu mai cumpără lemn, iar cei care folosesc lemn pentru ceva “nevital” nu o vor mai face; se vor reorienta.

Tu, chiar TU încetează să mergi cu mașina 3 zile pe săptămână și nu va mai fi absurdul consum al unei resurse care se va termina, în ritmul ăsta, în 15 sau 20 ani, pentru confortul și importanța TA.

Tu, chiar TU, nu mai irosi apa, plantează pomi, încurajează agricultura micilor gospodării și mănâncă bio. Încetează să mai cumperi de la marile concerne de magazine agro-industriale și acestea vor înceta să existe, vor înceta să pângărească pământul să îți creeze ȚIE confortul și “varietatea” plină de otravă.

Tu, chiar TU, încetează să mai mănânci carne și pește astfel încât să nu mai ucidem animale și să nu mai golim oceane. TU încetează!

Ce vrei să facă guvernele?
Ca să îi alegi, îți “dau” ce vrei!
Îi alegi să îți dea ce vrei: ieftin și mereu…

Dacă mâine se pune prețul dublu la petrol, să îl facă inaccesibil multora, că să îți satisfacă vreo cerere referitoare la stoparea Climate Change, ați ieși în stradă, nu?

Make up your mind!

Wake up!

Tu ești cel împotriva căruia ieși în stradă!!!!!!!!!!!!!!!