Președinte manelist

După vârsta aceea începe confuzia.
Confuzia, aș zice, vine din faptul că ne-am născut și trăim într-o mare alcătuită din confuzia altor minți dinaintea noastră și contemporane nouă.
Confuzia se perpetuează, iar puterea și geniul nostru se disipează ca un pârâu, nefericit în alegerea de a se fi născut într-un deșert.

Shri Dayananda Saraswati spune într-un studiu al domniei sale: “without discrimination confusion is endless” sau: fără discriminare (distincție) confuzia este fără de sfârșit.

În oamenii confuzi cunoașterea “discriminatorie”, sau cunoașterea bazată pe distincții, este atât de acoperită încât nimic nu mai este clar.
Pentru ei nu există nici o claritate despre ce vor în viață.
Unde este confuzie, prioritățile sunt întotdeauna o problemă.

Mă uit rar la televizor.
Din când în când aud de la o prietenă de câte o știre “de senzație” și mă uit.
Câtă confuzie!
Unde este geniul uman? Unde a dispărut? Ce am primit la schimb?

“The fabric”/ țesătura țesută de aceste știri, de azi, este hilară pentru mine: soția președintelui țării dansează pe manele la o nuntă de o anumită etnie și primește o salbă de aur, fratele lui ia mită pentru influențarea eliberării din pușcărie a unui om din lumea interlopă, președintele unui partid este acuzat de un străin că minte afirmând o înțelegere între ei doi pe linie politică, se face rechizitoriul averii unei femei devenite un “nume în politică” (habar nu am pe ce merite), de parcă ar fi un animal curios pus pe tarabă și căruia i se pun prețuri pe diversele jamboane, etc.
Ce creativitate!!!!!
Ce “senzație”!

Canalele de știri sunt bine adaptate, acolo sunt oameni care știu “ce vrem”!

Cine vrea gunoiul ăsta?

Distincție: în primul rând tot ce te amuză este ok.
Mărimea subiectului de amuzament creează doar mărimea vieții pe care o trăiești.
Se pare că oamenii de la știri “știu” mărimea vieții celor cărora le vând “marfa”!
Nimeni nu trebuie să te scoale din somn!

Am descoperit în munca mea, de zeci de ani, că ușa se deschide dinăuntru și doar când se deschide dinăuntru se întâmplă ceva care durează.

Wake up, dacă vrei, și instruiește-te!

Dacă știi engleză, vezi filmuțetul “There is no Tomorrow”, pe care l-a văzut doar un foarte mic număr de oameni; ……. doar atâția erau treji.

ÎNCĂ CEVA:

Am primit recent un filmuleț care exemplifică exact ideea pe care am împărtășit-o mai devreme. Ca să “atrag atenția” am pus un titlu folosindu-mă de știri și stilul lor!

În filmulețul pe care îl veți urmări în continuare (dacă vreți) se arată arma secretă în toate succesele de marketing din lume.

Actrița care vorbește în filmuleț spune la final că ingredientul cel mai puternic în orice success de marketing ești: YOU

“Când ești într-un supermarket nu vrei să te gândești de unde vin produsele, nu vrei să te gândești cum sunt crescute animalele sau cum sunt tratate.”

Puterea ingoranței autoinduse nu poate fi nici măcar definită (the power of willful ignorance cannot be overstated).

Ce se întâmplă este cruzime sistematizată la o scară masivă, și ne merge încă (we only get away with it because every one is prepared to look the other way) doar pentru că fiecare dintre noi este pregătit să se facă că nu vede.

Thank YOU!

Ca membru Why Not Me, te informezi și iei acțiune în conformitate cu ce alegi după ce te informezi.

http://www.upworthy.com/no-one-applauds-this-woman-because-theyre-too-creeped-out-at-themselves-to-put-their-hands-together?g=2&c=tkp1