• Fără categorie
 • 1

PARADOX! “Ce să fac, ce să fac?!”

You may also like...

1 Response

 1. Maria spune:

  „Chiar” Ce să faci? Ce să faci?
  SĂ FACI!
  Am trecut prin asa ceva.
  Participam în programul de asistenţă la Landmark. Aveam de amenajat un spaţiu şi cum în program erau mulţi participanţi am început să-mi fac echipa. Ca un făcut programul meu nu „se pupa” cu programul celorlaţi.
  Si mă gândeam că va trebui să amân cu amenajarea. Doar că mă antrenam în producerea rezultatelor, nu pentru „cum nu pot”. Am pornit singură! Aveam multe lucruri mărunte de pus în ordine, strânse la repezeală pentru mutat. Părea mai simplu să le arunci, decât să le separi. Am renunţat la revoltă şi m-am apucat să separ: ace cu gămălie, pioneze, materiale printate pe teme, cursuri…..multe şi diferite. Participarea într-o zi de asistenţă era de trei ore şi evident singură aş fi utilizat muuulte ore.
  Îmi alocasem un colţ dintr-o încăpere şi m-am pus pe lucru, hotărâtă să fac treaba ca la carte. La un moment dat m-am “trezit” că sunt întrebată ce fac şi dacă le permit să participe şi ei. Erau câteva persoane care terminaseră asistenţa, dar „le-am făcut poftă” sa facă ce făceam eu. Astfel am terminat într-o seară ce aş fi făcut singură într-o saptămână. Aşa că dacă e ceva de făcut, FĂ! Sunt mulţi în jur care aşteaptă inspiraţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *