Connie Larkin

Numele meu este Connie Larkin și în anul 2012 am creat asociația de mediu “Why Not Me”. Puteți afla mai multe lucruri despre mine și despre activitatea mea vizitând site-ul connielarkin.ro.

Asociația “Why Not Me” a fost creată ca o expresie a contribuției mele cu tot ce am, fac și sunt la locul acesta: planeta pe care trăim cu toții.

În urmă cu peste 30 de ani, în timp ce eram la un curs într-o seară, am văzut o schemă pe tablă. Leader-ul care o desena – un Est Trainer – spunea că noi, ca ființe umane, alegem spațiile în care dorim să ne manifestăm. De asemenea, mai spunea: cu cât spațiile în care alegem să ne manifestăm sunt mai largi, cu atât trăim mai multe experiențe, mai intens.

Spațiile desenate pe tablă erau împărțite astfel: primul definea preocuparea individuală/preocuparea cu sinele, al doilea era legat de familie, al treilea de comunitate, al patrulea de națiune și ultimul era cel planetar.

Ascultând cu fascinație acea conversație cu totul nouă pentru mine, am realizat că, atâta timp cât aveam să trăiesc, doream să experimentez cât mai multe valențe ale ființei mele și, prin urmare, am ales să mă exprim la toate nivelele. Nu știam atunci cum avea să se întâmple acest lucru, dar nici nu m-a preocupat. Am știut doar că eu sunt o ființă umană care alege să trăiască în toate cele cinci spații arătate în schema de pe tablă și posibilitatea creată atunci m-a însoțit pe tot drumul vieții mele, călăuzindu-mă exact către experiențele de care aveam nevoie pentru a o împlini.

Asa se face că am ajuns și la momentul în care am creat asociația ‘Why Not Me’. Ea este o asociație pentru mediu, dar care abordează problemele actuale și soluțiile dintr-o perspectivă mai puțin evidentă, deși adesea menționată de oameni de mare viziune la nivel internațional, și anume:

RESPONSABILITATEA INDIVIDUALĂ!