Carte

Aceasta carte este expresia contributiei mele in contextul in care traim in prezent pe planeta, si de AutoEducare.

Am decis sa o scriu in urma unei revelatii legate de lipsa mea de prezenta la tot ce se intampla cu umanitatea, cu viitorul nostru ca specie, si cu planeta pe care traim.

O alta latura a revelatiei este legata de intelegerea ca inainte ca orice schimbare benefica si de durata sa se intample, este nevoie de o transformare a gandirii umane.

Eu am devenit constienta de felul in care gandesc in 1983, cand m-am intalnit pentru prima data cu educatia ontologica; pentru mine, aceasta educatie este cea mai inaltatoare si onoranta metoda de evolutie pe care am intalnit-o in viata mea, si desi oamenii care se autoeduca au parte de fericire si implinire, focusul nu este doar pe ‘cum pot sa fiu mai fericit’ si nici pe dezvoltare personala.

Din august 1983 si pana astazi nu am facut decat sa traiesc din ce in ce mai constient, creandu-mi viata cu ajutorul claritatii mentale obtinute si, antrenand pe altii, sa impartasec rezultatele si realizarile mele fara nici o rezerva.

Totusi, dupa prima mea calatorie in Peru, in iulie/august 2012, si experienta extraordinara pe care am avut-o in ceremoniile cu Ayahuasca, idea unei carti a venit imperioasa si, de la sine.

Cartea aceasta transmite pentru alti oameni mai multe experiente de-ale mele, prin care am ajuns la realizari extraordinare si transformationale. Cum descriu si procesele de gandire care au dus la acele realizari, cei care vor fi gata sa auda vor putea avea realizari similare. Ceea ce impartasesc in carte nu este conceptual, ci este bazat pe experienta.

  1. Daca vei alege sa citesti cartea, da-ti voie sa fii surprins!
  2. Daca citind-o face o diferenta pentru tine, nu tine pentru tine, incepe sa pui in practica, si impartaseste cu oricine!
  3. Miracolele exista doar in procesul de a le darui; daca vrei sa le ai, trebuie sa le dai:) 
CARTEA
„You asshole,
YOU caused it!”

este disponibila acum!
Click pe imagine pentru a cumpăra!
book-cover-display-mockup

“Dintre toate documentele pe care le-am citit, toate documentarele pe care le-am vazut, si tot oamenii de stiinta pe care i-am ascultat, cel mai mult imi place ‘A 9a editie a World Economic Forum, Global Risk2014’. Raportul din 2015 din pacate, cu toata lipsa de directie legata de actiune si confuzia de care da dovada, in experienta mea, nu este decat o groaza de aer cald.

Cum insa toate materialele despre mediu postate pe Youtube sunt aprobate si apoi discreditate in mod repetat, mi-am spus ca dat fiind cine sunt membrii acestui ‘World Economic Forum’ poate raportul lor sa fie macar un pic credibil.

Acest Forum comunica sub logo-ul lor, destul de pretios as spune, ca ei sunt ‘angajati sa imbunatateasca starea lumii’. Am inteles intentia lor, neantrenati cum sunt in abilitati care sa poata permite un astfel de lucru, dar nu m-am putut opri de a auzi sopite in urechea mea cuvintele lui Alan Watts: ‘Lasa lumea in pace si va avea grija de ea insasi’.

Nu putem ‘imbunatatii lumea’ mi-am zis, dar putem sa incetam sa o distrugem sugandu-i viata ca o lipitoare si abuzand-o, iar frumusetea ei va straluci din nou ca mereu inaintea noastra, sau cum va stralucii dupa ce ne vom fi dus cu totii si nu vom mai interfera cu ea.

In ciuda arogantei expresiei ‘imbunatatirea lumii’, care nu poate veni decat din ignoranta ontologica, am gasit ca raportul din 2014 a fost scris si documentat foarte bine, informativ, punand punctul pe i si usor de citit chiar de cineva ca mine, complet nestiintific.

Din pacate, a analiza si incerca sa gaseasca solutii din vechea paradigma, autorii acestui raport au folosit doar intelectul. De altfel, nu conteaza care este preocuparea sau lucrul pe care doresti sa il imbunatatesti, de la Time Management la Comunicarea intre angajati, Public Speaking, Relatii de Comunicare Eficiente sau pura Constientizare, folosind doar intelectul NU functioneaza!

In timp ce citeam auzeam rasul barjocoritor al unui maestru Zen si cuvintele lui, asa cum le citisem in cartea lui Christmas Humphries: ‘Intelectul ridica mai multe probleme decat rezolva si lasa inima nelinistita… el nu restaureaza situatia lucrurilor de dinainte oferind altceva… asteapta pentru ceva mai mare decat sine pentru solutii la toate intrebarile pe care le pune, indiferent de consecinte’.

Apoi, am fost uluita sa citesc concluzia pe care au scris-o la sfarsitul raportului din 2014, concluzie care pentru mine nu este decat o concluzie mizera pentru orice fiinta umana sau grup de fiinte umane. Aici este relatata in toata gloria ei:

Catre o Abordare Multifunctionala

Responsabilitatea pregatirii pentru, atenuarii si construirii de rezistenta
fata de cele mai multe riscuri discutate in raport
ramane fragmentata si neclara.
Oameni in cele mai bune pozitii de a influenta solutii la un risc, poate nu sunt cei care au cel mai mult de pierdut din el.
Intrebari legate de cine poate sau ar trebui sa isi asume (ownership) pentru a planifica pentru riscuri, si care este un nivel acceptabil de risc
raman dificil de raspuns.”

Serios? Sau este doar o gluma?

Noi toti suntem responsabili! Fiecare dintre noi ESTE responsabil.
Ia responsabilitatea de la fiinta umana si o ai dintr-odata coborata la nivelul animalelor. Refuz sa renunt la responsabilitatea mea pentru ce se intampla pe planeta.

Conclusia acestui ‘World Economic Forum Group’ nu face decat sa demonstreze ca motivul pentru care cu totii suntem unde suntem acum este IGNORANTA legata de cine este responsabil.

Identitatea nu isi va asuma niciodata responsabilitatea si va arata cu degetul la altcineva sau prefacandu-se ca nu stie.
Doar fiinta stie ca este responsabila, inclusiv de ignoranta si consecintele ei.

adiyogi

CE SPUN CEI CARE AU CITIT CARTEA

Ceea ce ai impartasit in carte este extrem de special si cu un impact mare, din punctul meu de vedere.
Cristina Fleseriu/ Controlor Financiar

Citind imi veneau in minte tot felul de actiuni pe care le-as putea intreprinde pentru a face o diferenta…. Citind-o, mi-a luminat viata. Si mai important mi se pare faptul ca acum sunt constienta de ceea ce traiesc.
Simona Spirescu
Profesor/Colegiul Ferdinand I, Bucuresti

Un parcurs inspirational care te pune pe ganduri si care te face sa te trezesti din hibernarea ta mai mult sau mai putin comoda si sa traiesti cu adevarat.
Daniela Palade Teodorescu/Redactor Sef “Revista Avantaje”

 

Cumpara cartea „You asshole, YOU caused it!”

Numele și prenume (obligatoriu)

Telefon

Adresa de email (obligatoriu)

Adresa de livrare

Preț

38 lei (+10 lei transport in Romania)

Detaliile contului în care trebuie efectuată plata
vor fi transmise în urma completării formularului de mai sus.