Nu este nevoie să fii vedetă de cinema, mare om de știință, geniu, cel mai deștept din facultate, cel mai frumos, să ai titlu nobiliar sau să faci parte din vreo casă regală, autor de cărți best seller, să ai miliarde de dolari, să zbori cu avionul personal sau orice îți mai poți imagina că ai avea nevoie ca să fii cineva care face o diferență.

De ce este nevoie este de angajament pentru o viață demnă, acum, o viață de contribuție, acum, o viață plină de energie și putere, acum, a fi îndrăgostit de a trăi cu fruntea sus, acum. Oricine poate să o facă, de-ajuns să se aplece să ia o hârtie de jos de pe stradă, de pe podeaua de la birou, să închidă un robinet care curge, sa lase mai curat după sine decât a găsit, și să faci asta constant, ca un fel de a fi pe care îl ai tot timpul.

Ca să te inspiri sunt multe exemple, de-ajuns să te uiți pe site-urile unor organizații și grupări consacrate, care au deja un istoric în a prezenta într-un mod informat și profesionist situația pe planetă, cum ar fi GREENPEACE, www.greenpeace.org, WWF, www.worldwidelife.org ca să le menționez pe cele mai evidente.

De asemenea, pe site-ul Why Not Me voi adăuga și exemple pe care le găsesc eu inspiraționale, cu atât mai mult cu cât sunt făcute de oamenii simpli, fără să aparțină nimănui și nimic ci doar unei grupări spontane de oameni obișnuiți, ca voi și ca mine. Asta este și spiritul Why Not Me, ca oricine să știe că poate lua acțiune, fără să aibe vreun nume anume sau să aparțină vreunei mișcări anume în afară de specia umană – în procesul ei de evoluție.

CHERAN

Orașul care a izgonit poliția, politicienii și gangsterii

BBC News, 13 Octombrie 2016

http://www.bbc.com/news/magazine-37612083

Felicitări!

Bine-ai ajuns aici :)
Te rog completează datele din formularul de mai jos, și verifică-ți inbox-ul pentru email-ul de confirmare. Pe curând!

Nume*

Prenume*

Adresă de email*

Număr de telefon*

Data cursului*

Mesaj

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și procesate de acest website.

X