VIZIUNE ȘI MISIUNE

Respect
Integritate
Autenticitate

Bucurie
Contribuție
Responsabilitate

Să unim sub un singur nume fiecare femeie, copil și bărbat care este inspirat și alege să fie INDIVIDUAL responsabil pentru viitorul speciei umane pe planetă, de a trăi în armonie cu tot restul locuitorilor ei, plantelor și animalelor, indiferent de ORICE justificare ar putea avea să nu o facă.

  • Victoria educării de sine și informării constante, exprimând geniul ființei umane “în acțiune” pentru beneficiul tuturor. Gândirea cu “mintea de mâine”, de care suntem atât de capabili, doar dacă alegem s-o facem.
  • Transformarea paradigmei actuale, din care trăim: “ei trebuie să facă”, “nu este vina mea”,  “eu nu pot să fac nimic”,  “sunt prea mic”,  “nu am bani”,  “nu am timp”,  “imediat după ce mă voi fi aranjat pe mine și copii mei”,  în paradigma cel mai clar evocată de cuvintele lui George Bernard Shaw:

“… asta este adevărata bucurie în viață, a fi folosit pentru un scop recunoscut de tine ca unul măreț; a fi o forță a naturii în loc de un mic, febril și egoist cocoloș de dureri și supărări plângându-te că lumea nu se devotează să te facă pe tine fericit.

Sunt de opinia că viața mea aparține întregii comunități și că atât cât trăiesc este privilegiul meu de a face pentru ea tot ce pot.

Vreau să fiu folosit pe deplin când voi muri, pentru că, cu cât muncesc mai mult, cu atât trăiesc mai mult. Mă bucur de viață de dragul vieții însăși. Viața nu este o “lumânare scurtă” pentru mine. Ea este un fel de torță splendidă pe care o țin pentru moment și doresc să o fac să ardă cât mai strălucitor înainte de a o înmâna generațiilor viitoare.” 

Primul nostru scop

Identificarea de acțiuni simple pe care le putem face fiecare dintre noi ACUM și continuu, acțiuni cu un rapid și benefic impact asupra mediului.

Alte scopuri

  • Identificarea de surse de informare științifică autentice și responsabile, neîntinate de nici un fel de alt interes cum ar fi politic, comercial, financiar, etc.
  • Fiecare membru este prezent la faptul că nimeni nu este “mai bun” decât nimeni altcineva și prin urmare nu își permite să se angajeze în nici un fel de invalidare sau critică a nici unei alte ființe umane, organizații, corporații, țări, religii, etc. A fi membru al acestei comunități este un privilegiu pentru cei care pot distinge acest lucru ca un privilegiu și îl ALEG. Asocierea nu poate fi un rezultat al “convingerii” cuiva, sau impusă altora în vreun fel.
  • Nu există “standarde morale”, ci doar RESPECT AUTENTIC pentru viață, pentru noi înșine și orice altă ființă umană exact așa cum este și exact așa cum nu este – ca o chestiune de alegere.
  • Să unifice toate mișcările, toate școlile, toți maeștrii, toate comunitățile de știință, orice altă formă de educație ontologică, orice și oricine a cărui muncă contribuie la elevarea conștienței pe planetă. Cu toții suntem creațiile acestei minunate planete. Putem să îi dăruim înapoi ce am primit cu aceeași bucurie, dăruire și dragoste.
  • Generarea de leadership individual, asumarea sentimentului de responsabilitate pentru întreaga planetă sub un singur nume: “Why Not Me”. Noi toți, fiecare dintre noi (și asta înseamnă doar cei care aleg acest lucru) suntem responsabili pentru viitorul nostru, al tuturor, pe planetă.
  • În 2050 umanitatea se va uita înapoi și va vedea saltul calitativ (the breakthrough), care a inceput cu anul acestei declaratii, 2014, salt in angajamentul la evolutie al specie umane si în gândire, și care a avut un impact benefic extraordinar prin elevarea constientei pe planeta .

Acel salt calitativ a deschis porțile unui viitor de minunare, de armonie în conviețuirea împreună, în pasarea unii de alții ca și cum am fi o singură ființă.

Valori

Printre valorile care se manifesta in urma trezirii si alegerii responsabilitatii individuale, si care sunt la fundamentul unei miscari de contributie individuala in masa sunt:

Felicitări!

Bine-ai ajuns aici :)
Te rog completează datele din formularul de mai jos, și verifică-ți inbox-ul pentru email-ul de confirmare. Pe curând!

Nume*

Prenume*

Adresă de email*

Număr de telefon*

Data cursului*

Mesaj

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și procesate de acest website.

X