Programe

Urmarirea cunoasterii nu seamana cu urcatul pe muntele Everest; mai degraba este ca atunci cand
dai drumul din brate unei pietre pe care o tineai. Bhagavad Gita Home Study by Dayananda Saraswati

Poarta catre Transformare

A da copiilor, tinerilor nostri uneltele cele mai performante pentru a identifica si renunta la moduri de gandire si atitudini care nu sunt benefice pentru ei poate fi dorinta cea mai arzatoare a oricarui parinte si educator.

Citeste mai mult
Descoperirea Responsabilitatii

Descoperirea responsabilitatii individuale si beneficiile asumarii ei poate insufleti orice fiinta umana, orice grup, orice echipa.
Parteneriatul adevarat in orice efort, proiect, orice se intreprinde se bazeaza pe responsabilitate asumata pe responsabilitate asumata la nivel individual si pentru grup.

Citeste mai mult
Ghid in Arta Participarii

Daca intrebi, nu exista leader care sa nu cunoasca valoarea implicarii, participarii oamenilor pe care ii coordoneaza. Acest program are pontentialul de a elimina sentimentul de stagnare, de inertie, lipsa de imaginatie si energie.

Citeste mai mult
Eficienta Dinamica

Descoperirea ingredientelor care conduc la o eficienta dinamica in orice proiect.
Simplitatea acestor ingrediente, usurinta aplicarii lor duc la independenta totala a celor care le descopera, cu atat mai mult cu cat le apartin, si le-au apartinut, dintotdeauna.

Citeste mai mult
Why Not Me pentru Corporatii

Vrei să creezi un program autentic de CSR? Why Not Me îți oferă consultanță grautită! Înscrie-te și vei acea acces la 1 sesiune de consultantă care va aduce claritate asupra alegerii programului de CSR potrivit organizației tale. Îți oferim expertiza noastră în a construi programe CSR. Angajamentul Why Not Me...

Citeste mai mult